Модели парапети, които можем да Ви предложим

* Стълбищни алуминиеви парапети от "БАРОС ВИЖЪН" ЕООД
Стълбищните парапети са подходящи както за вътрешни, така и за външни условия. Профилите и аксесоарите, с които се сглобяват са: Тръба Ø40 за вертикални колони, тръба Ø50 за ръкохватка, тръба Ø16 (струна) - за пълнеж на парапета. Като други варианти за пълнеж може да се използват още стъкло, квадратни профили, имитация на дърво профили или плоскости. Дори може да се съчетае с орнаменти с ковано желязо. Ъглите (чупките) се обработват с колена в различни градуси и то е индивидуално за всеки стълбищен парапет.

* Алуминиеви парапети – тераси
За нас на първо място е безопасността. Профилите и аксесоарите, с които се сглобяват алуминиевите парапети са: тръба Ø40 за вертикални колони, тръба Ø50 за ръкохватка, тръба Ø16 (струна) за пълнеж на парапета. Също така за пълнеж може да се използва още и стъкло, квадратни профили и имитация на дърво профили или плоскости. Ъглите (чупките) се обработват с колена в различни градуси и то е индивидуално за всяка тераса.

* Луксозни алуминиеви парапети
За Вас ние се постарахме да измислим нови модели от алуминий, които никак не отстъпват на най-луксозните парапети. Вмъкваме най-различни елементи в различни форми и ги съчетаваме така, че да се получи уникален и луксозен модел, съобразен с интериорния или екстериорния дизайн на Вашия обект.

* Нови и уникални по рода си алуминиеви парапети от квадратни профили и аксесоари
Новите алуминиеви парапети от квадратен профил са нов продукт на нашия пазар. "БАРОС ВИЖЪН" ЕООД внедрява този вид парапет в България ексклузивно. Това е много рядко срещан модел и са малко фирмите, които го предлагат като решение. Квадратните алуминиеви парапети са много красиви, здрави и имат уникални аксесоари (свързващи елементи), което придава на парапетите още по-голяма изящност и индивидуалност.

Парапети – безопасност за Вашето дете

"БАРОС ВИЖЪН" ЕООД предлага на Вашето внимание парапети, предназначени специално за безопасността на Вашето дете. Ние знаем как да минимализираме риска от падане и нараняване на Вашето дете. Съобразяваме се с всички фактори за безопасност и не пестим средства и време за това. Нашите деца са бъдещето на България!

Предимства на алуминиевите парапети

Алуминият се използва все по-широко в нашето ежедневие и като за интериорни, така и за екстериорни приложения. Съчетава се много добре с най-различни материали – стъкло, fundermax (плоскости с голяма якост и устойчивост) в най-различни цветове, с естествено дърво и други материали по избор или идея на клиента. Здравината на парапета зависи от професионализма на монтажа и вложените качествени материали. Всичко това взето заедно Ви гарантира СИГУРНОСТ от "БАРОС ВИЖЪН"


Схемата е направена с цел максимално лесно и бързо да набавите информация за продукта, който е подходящ за Вас. Разгледайте я тук: схема на парапети